EVERY BRAND DESERVES GR8 EXPOSURE.

Van sponsorship naar partnership

Sponsoring is meer dan een logo op een shirt of website. Goede sponsorships ontwikkelen zich tot strategische partnerships. Waarin sponsor en gesponsorde nauw samenwerken in het creëren van een krachtige sponsorpropositie en relevante content. Op deze manier wordt voor beide partijen waarde toegevoegd. GR8 Industries vertaalt de doelstellingen van de sponsor én gesponsorde naar een krachtig en onderscheidend sponsorplatform. Dit platform is vervolgens de basis voor de ontwikkeling van content en campagnes om het merk krachtiger te verbinden aan doelgroepen en interactie aan te gaan. We begeleiden bedrijven die willen sponsoren. Dat kan op sportvlak zijn, maar denk ook aan (muziek)events en culturele instellingen. Of bedrijven die een maatschappelijke bijdrage willen leveren. Daarnaast werken we ook voor partijen - sporters of instellingen - die een sponsor zoeken. We werken dan een propositie uit met een duidelijk onderscheidend vermogen en relevantie voor doelgroepen. Kortom, we zoeken, ontwikkelen en activeren partnerships die mooie verhalen opleveren.

Free Publicity is de beste reclame

Net als een medaille, wordt media-aandacht niet klakkeloos uitgedeeld. Die verdien je alleen omdat de media je verhaal interessant genoeg vindt om te publiceren. Om te delen met hun publiek. Aan ons de taak om jouw verhaal te vormen, te pakken, een lijn te geven en op te laten vallen. Het gehele spectrum van PR is ons werkterrein. Van corporate PR tot productintroducties en events. Van waardevolle perscontacten tot guerrilla stunts en online press rooms.

Social media, de ultieme verbinding

Social Media staat net als sponsoring en PR voor verbinding op basis van interesses, relaties of een gezamenlijk doel. Social geeft iedereen de kans van zich te laten horen. Het is niet alleen voor of door je doelgroep, maar vooral ook mét. Het bouwen van een community biedt de ultieme kans om de afstand tussen merk en fan te minimaliseren. Door goede content te ontwikkelen en deze op de juiste manier te delen, bereik je datgene waar het om draait: een lange termijn relatie met je fans en maximale conversie. Net als bij PR ligt ons uitgangspunt bij het ontwikkelen van de best mogelijke verhalen en content. Vervolgens publiceren we deze op de verschillende kanalen. Facebook, Instagram, Twitter, YouTube, LinkedIn. Overal weten we toekomstige fans te vinden en met het goede verhaal te interesseren voor je boodschap.