VKV CITY RACING 2014 GROOT SUCCES MET RECORDAANTAL VAN 600.000 BEZOEKERS.

TIENDE EDITIE KENT VEEL SPEKTAKEL RONDOM DE WILLEMSBRUG MET MAX VERSTAPPEN EN KIMI RÄIKKÖNEN.

ROTTERDAM 31 AUGUSTUS 2014 – De tiende editie van VKV City Racing heeft met ruim 600.000 bezoekers het recordaantal van 2011 overtroffen. Destijds kwamen zo'n 500.000 mensen op het evenement af. Max Verstappen, volgend jaar verzekerd van een stoeltje bij Scuderia F1 Toro Rosso, gaf met meerdere runs een spectaculaire demonstratie weg. Ook voor die andere Scuderia, het legendarische Ferrari Formule 1 team, kwam het publiek in grote getale af. De koele Fin gaf het publiek met in de straten van Rotterdam waar het de middag op wachtte. Tim Coronel zocht na het verbranden van rubber duidelijk naar wat verkoeling; hij dook op het Hofplein de fontein in.

Max Verstappen kijkt tevreden terug op VKV City Racing Rotterdam: "Het was een geweldige ervaring om vandaag door Rotterdam te rijden tijdens VKV City Racing in de Scuderia F1 Toro Rosso. Het team heeft mij en de auto goed geprepareerd vandaag. Het publiek langs de kant maakte het extra speciaal."

Organisator Robert Heilbron sprak van een bijzondere tiende editie: "Ik ben enorm trots op deze tiende editie van VKV City Racing. Het was een enerverende dag, met enkele onverwachte momenten en als je dan de blije gezichten langs de kant ziet en hoort hoeveel mensen afkomen op ons evenement, dan kun je alleen maar trots zijn. Ik wil iedereen en met name de VKV Groep bedanken voor het mogelijk maken van deze fantastische dag."