ROZE DIAMANT VAN €1,2 MILJOEN EEN VAN DE DUURSTE STUKKEN OP ART BREDA.

#

Een zeldzame 'natural pink' diamant van meer dan acht karaat is een van de duurste stukken die van 10 tot en met 17 april op ART BREDA te bewonderen is. De ring van een slordige € 1,2 miljoen is te vinden op de stand van House of Pertijs. Deze Bredase juwelier laat onder het motto 'the art of fine jewelry' een bijzonder deel van haar collectie juwelen én horloges zien, stukken die met kunstobjecten mogen worden vergeleken.

Paul Pertijs, eigenaar House of Pertijs: "Roze diamanten zijn uitzonderlijk. Ze zijn erg zeldzaam, de 'pure pink' in het bijzonder, vandaar dat dit stuk dat licht roze van kleur is, erg kostbaar is."

Paul vervolgt: "Art & Fine Jewelry and Watchmaking liggen heel dicht bij elkaar. Niet voor niets hebben we pasgeleden een samenwerking gehad met beeldend kunstenares Judith Wiersema waarin we kunst en juwelen met elkaar combineerden." House of Pertijs laat ook klassieke stukken zien, juwelen die zo bijzonder zijn dat ze in de eigen collectie bewaard worden. De horlogeliefhebber zal bovendien verrast worden. In samenwerking met Jaeger-leCoultre wordt 'the art of fine watchmaking' gepresenteerd met horloges die hand geëmailleerd zijn.

De beurs voor kunst, antiek en design vindt plaats van 10 tot en met 17 april op het Chasséveld in Breda. House of Pertijs heeft hier stand 8.