NOMINATIE SPONSORRING VOOR SCHOUTEN GLOBAL EN GR8 INDUSTRIES.

#


Schouten Global is genomineerd voor de prestigieuze SponsorRing in de categorie Sport voor het partnership met Team Brunel in de Volvo Ocean Race. Graag feliciteren wij het hele team van Schouten Global en met name Mariëlle de Bruin, Rik van Aalst en Jan Schouten met dit geweldige resultaat.

Voor Gr8 Industries is het ook de eerste nominatie voor een SponsorRing. Het is ook de eerste keer dat we meedoen. Gr8 Industries heeft de activatiecampagne rondom de sponsoring alsmede het thema EMPOWER in opdracht van Schouten Global ontwikkeld.

Hopelijk wordt de nominatie omgezet in een bekroning, maar wij zijn al supertrots op deze nominatie. Het is wederom de bevestiging dat we de juiste koers en scherp aan de wind varen.

De genomineerden per categorie:

Sport
● Amstel Radler Challenge – Cauberg editie 2015
● Opel. Hart voor Feyenoord
● Interpolis & KNHB
● Schouten Global – partnership Team Brunel/Volvo Ocean Race 14/15
● Sponsorcampagne Amateurvoetbal ING

Kunst&Cultuur
● KPN en Late Rembrandt Campagne
● Moving Mesdag
● Renault pas de deux met het Nederlands Danstheater

Gesponsorde
● Ajax Sponsoring Seizoen 2014/2015
● Amsterdam City Swim
● MOAM collective 2015
● 1% FairShare
● SAIL Amsterdam 2015

Maatschappij
● Jumbo – samen vieren we Kerst
● KPN Mooiste Contact Fonds campagne
● KNGU & nijntje
● NS Supporter van Bewegen
● Ouderenfonds en AH zuid-Limburg

Entertainment&Events
● Desperados Crazy Town
● Samsung Hoofdsponsor Amsterdam Dance Event (ADE) 2014

Media
● De gele trui van Jumbo
● ING Moneymakers
● Mentos Roadtrippers

Beste sponsorcases in Nederland
De SponsorRing is de jaarlijkse prijs voor de beste sponsorcases in Nederland. Naast de nieuwe categorie Gesponsorde konden sponsorcases voor vijf andere domeinen worden ingeschreven: Sport, Kunst & Cultuur, Maatschappij, Media en Entertainment & Events. Midden oktober nomineren de vakjury’s drie tot maximaal vijf sponsorcases per categorie. De hoofdjury, onder voorzitterschap van Jan Willem Brüggenwirth, kiest uit de nominaties de winnaars.

De winnaars van een SponsorRing worden op donderdag 26 november bekend gemaakt. Dan worden ook de Sponsor Personality van het Jaar en de Sponsor van het Jaar worden bekendgemaakt. De SponsorRingen worden dit jaar voor de 16e keer uitgereikt.