IT’S GAME ON VOOR SUPERREBEL KIDSGEAR

Kidsgear_thumb.jpg


SuperRebel KidsGear introduceert de AW16 collectie

Sterrenstelsels, metallic materialen, geometrische vormen, veelzijdige reversibles, spannende details. Het is overduidelijk waar SuperRebel KidsGear haar inspiratie voor de AW16 collectie vandaan heeft gehaald. Die komt uit een wereld waar kids zich ontzettend comfortabel voelen, waar ze zich volledig kunnen uitleven en hun fantasie de vrije loop kunnen laten: gaming. Het resultaat is een stoere collectie die bruist van de energie die o.a. ontstaat door pittige kleuren en boeiende combinaties. It’s ‘Game On’ wat betreft SuperRebel KidsGear, die op De Kleine Fabriek (17+18 januari) haar derde collectie krachtig neerzet.

Genoeg brave merken
KidsGear zet zich neer als ‘Brave Brand’. Waarom? Brand Manager, Linda van de Wiel legt uit: “Simpelweg omdat er al genoeg brave merken zijn. Branding is en blijft een sterk punt van dit kinderkledingmerk. KidsGear heeft een duidelijk verhaal met een sterke lijn.” Wat bij andere merken vaak een bijrol heeft, krijgt bij SuperRebel KidsGear een hoofdrol. Bijvoorbeeld het kenmerkende beeldmerk. Geen KidsGear kledingstuk is compleet zonder het SuperRebeltje dat klein of groot - maar altijd breed grijnzend - op elk kledingstuk terug te vinden is. Soms verstopt op interessante plaatsen, zoals de binnenkant onderarm. Of juist onmogelijk te missen, als all-over print. Linda: “Hetzelfde geldt voor afwerking. Dat lijkt een detail, maar dat maakt vaak hét verschil. Zo is de tailleband van de sweatpants van glimmend materiaal en gebruiken we matte pailletten, die juist wél echt SuperRebel KidsGear zijn.”

Play again
SuperRebel KidsGear is een merk vol met brand statements en heeft uiteraard een aantal opvallende items. Eyecatchers dit seizoen zijn de jassen, zoals een metallic padded bomber en een biker jas in een rode teddystof voor de meiden. Een enorme plus is dat ze heel goed te combineren zijn met alle items uit de collectie, of het nu een legging, jeans, rok of jurkje is. Toppers zijn zeker ook de reversible jassen. Voor de jongens is deze bright blue aan de ene kant en heeft een print met een sterrenstelsel aan de andere kant. De meiden hebben dezelfde sterrenprint, maar de buitenkant is een pretty pink. Deze wordt stoer gemaakt door een rode rits, een kleurencombinatie die je vaker terug ziet in de collectie, net als roze en zwart. Ook bij de jongens zijn er Ferrari rode elementen terug te vinden. Andersom is felblauw ook een belangrijke kleur in de meisjescollectie, maar dan wel in een metallic materiaal, zoals een spacy legging. Charlotte Varossieau, designer/styliste voor SuperRebel KidsGear: “Naast deze opvallende items is er juist ook aandacht geweest voor een sterke basiscollectie met veel zwart en grijs mêlee. Mooie kwaliteit sweaters en goede jeans zijn een belangrijk fundament. Maar wel bijzonder en - zoals bij alles - met veel oog voor detail, zoals de ritsen in afwijkende kleuren en de voering in pockets waar een print terugkomt. ”

Wanna play?
Van 17-18 januari is SuperRebel te vinden op de kleine fabriek op de stand van BRNDWRKS (nr. 224). Van 24-26 januari staat Kidsgear op de Playtime in Parijs op standnummer i06.

Deze AW16 collectie SuperRebel Kidsgear is verkrijgbaar in de maten 92-176.