EXCLUSIEVE SIGNEERSESSIE JIMMY NELSON BIJ HOUSE OF PERTIJS.

De wereldberoemde fotograaf Jimmy Nelson geeft indrukwekkende foto-exposities en lezingen over de hele wereld. Eerder was hij in Nederland te gast bij DWDD en vertelde hij met liefde en passie over zijn fotoboek ‘Before they pass away’. Nu komt Jimmy Nelson op uitnodiging van House of Pertijs naar Breda.

e54d56872ed3dae9b4bb30f16f0408d7_f124.jpg


Op zaterdag 28 november is van 12.00 - 16.00 uur de signeersessie met Jimmy Nelson. Uiteraard is het dan mogelijk bij House of Pertijs zijn fotoboek aan te schaffen en te laten signeren. Bovendien is het een bijzondere kans om meer te weten te komen over de verhalen die schuil gaan achter de beelden die hij in een periode van tweeënhalf jaar tijd heeft geschoten.

‘Before they pass away’ is een fotoboek met indrukwekkend beeldmateriaal. Nelson heeft hierin intrigerende foto’s samengebracht van bijzondere culturen, die hij wilde vastleggen voordat ze voorgoed verdwenen zijn. De beelden, geschoten van Zuid-Amerika tot aan Australië, brengen de diversiteit van de mensheid op prachtige wijze in beeld.