DIT IS GEEN RACEFIETS VOOR VROUWEN.

#


Gisteravond was de introductie van een nieuw fietsenmerk met vrouwen als doelgroep. Toch wil NEVA cycles onder geen beding het predicaat vrouwenfiets. Arjan Fidder, de ondernemer achter NEVA: “NEVA is géén racefiets speciaal voor vrouwen. NEVA is een racefiets exclusief voor jou. Pasteltinten maken geen vrouwenfiets. Laat staan dat het een fiets is, gemaakt voor jou.” Neva fietsen draaien om het innerlijk. Het karakter. De manier waarop de fiets zich gedraagt. Ten opzichte van de weg, de omstandigheden, de omgeving. En luistert naar jou. Gemaakt voor jouw karakter.

NEVA BUILDS CHARACTER
NEVA maakt geen fietsen, Neva bouwt karakters. GR8 Industries mocht zijn tanden zetten in het bouwen in de brand story, het logo en de positionering van dit prachtige nieuwe merk. Tijdens de teampresentatie van het eerste en enige Endurance Cycling team, Team Baum, werd het nieuwe merk gepresenteerd.


Ambassadeur van NEVA cycles , Loes Gunnewijk, was uiteraard ook van de partij: “Ik wil geen damesfiets. Dan ga je ervan uit dat vrouwen hetzelfde zijn. Iedereen heeft zijn eigen specifieke wensen, heeft behoefte aan een ander karakter. Wat ik het belangrijkste vind: een fiets moet bij je passen, je moet je er comfortabel bij voelen. Wat je karakter ook is.”

Het verschil tussen mannen en vrouwen is misschien groot, maar vrouwen onderling verschillen nog veel meer. Stop vrouwen niet in een hokje, zeker niet met dezelfde kleur fiets. NEVA houdt van zelfstandige, zelfbewuste vrouwen.
 NEVA is het type vrouw die op het feest de aandacht naar zich toe trekt. Niet door haar flamboyante jurk, of overdadige juwelen. Maar juist dankzij haar karakter en uitstraling, de innerlijke kracht en klasse.
 Op het asfalt laat ze haar natuurlijke flair zien. Ingetogen, maar iedere trap vastberaden. Eén met de fiets en het karakter.

FASHION STATEMENT?
Interessant is de constatering dat mannen bij fietsen meer om uiterlijkheden geven dan vrouwen. Arjan Fidder is ook importeur van Baum Cycles. Deze fietsen zijn naast kwaliteit juist bekend om de afwerking. Een mooie fietspomp, gespoten in dezelfde kleuren hoort er bij de meeste mannen echt bij. NEVA hult zich in basics. Meer dan zwart, wit, grijs en brons heeft ze niet nodig. Met smaakvolle accessoires en subtiele kleuraccenten maakt ze het verschil en geeft ze een glimp van haar karakter prijs. Maar wel handgemaakt in Italië, special op maat. NEVA, especially for women, exclusively for you.