SPONSORSHIPS
& ONLINE VIDEO.
THE PERFECT MATCH.

Met online video meer rendement halen uit je sponsorship.

Video is de belangrijkste troef in het genereren van fans én engagement. Alle cijfers bewijzen de enorme groei die online video doormaakt en vooral de komende jaren verder gaat realiseren. In 2019 zal 80% van het internetgebruik video zijn (bron: Cisco). Online video is hot. En wordt alleen nog maar hotter. Het krijgt een steeds belangrijker aandeel in de marketing mix. Of het gaat om het vinden van meer fans, verhogen van hun engagement of het aanbieden van producten, video is het succesvolle en onmisbare middel.

Sponsorships en video content

Een sponsorship biedt dé ingang om unieke en exclusieve content te maken. Daarmee ben je enerzijds in staat om fans te boeien en binden met voor hen aansprekende en unieke content. En anderzijds nieuwe fans te vinden voor je merk. Kortom, een exclusieve positie die veel sympathie en betrokkenheid voor je merk gaat opleveren. Het is de uitgelezen manier om een sponsorship optimaal in te zetten en er maximaal rendement uit te halen.

Gericht inzetten om de juiste fans te winnen

De verschillende social media kanalen bieden veel mogelijkheden om video gericht in te zetten. Precies die personen bereiken die je wilt. Effectief, efficiënt en snel. Zomaar een video posten is zinloos. Het gericht ondersteunen maakt een zeer groot verschil in de resultaten. Niet alleen meer fans voor je merk winnen maar vooral ook de juiste fans.

Wij zijn al vele jaren actief in sponsorship en de activatie ervan via creatieve campagnes, pr en social media. We weten exact welke verhalen we moeten vertellen om fans te vinden, boeien en binden. Met onze specialismen zijn we bovendien in staat om het online video traject volledig te verzorgen. Van ontwikkeling van hoogwaardige content tot het succesvol inzetten op de verschillende (social) media kanalen. Een mooi voorbeeld hiervan is de serie die we maken voor Dremel. Vele honderdduizenden mensen hebben we al weten te boeien met de films waarin Rienk de hoofdrol speelt.