CREATIVE AGENCY FOR SPONSORSHIP, PR & SOCIAL MEDIA.

Impact. Daar gaan we voor bij GR8 Industries. Wij zorgen ervoor dat je merk impact maakt. Dat je mensen raakt. We gaan verder dan je merk bekend of zelfs beroemd maken. GR8 Industries maakt je geliefd.

Maar, hoe word je geliefd? Hoe zorg je ervoor dat mensen je in hun hart sluiten en fan worden? Liefde en waardering zijn niet te koop. Je wordt pas geliefd als je dingen doet die mensen raken, die waarde aan hun leven toevoegen.

GRP’s, bereik, clicks en likes zijn te koop. Maar een echte like is meer dan een vluchtige druk op de knop. Content is meer dan een opgewarmde prak. En sponsoring gaat verder dan een logo op een shirt. Fans koop je niet, die moet je verdienen. Wij geloven dat merken een plek in het hart van mensen krijgen door opvallende, aansprekende verhalen te vertellen. Door inspirerende relaties aan te gaan of bijzondere dingen te doen, ontstaan deze verhalen. En via de pers en social media ontstaan kanalen waar deze verhalen op een pakkende en geloofwaardige manier verteld en gedeeld kunnen worden.

GR8 Industries combineert sponsorship, pr en social media om échte fans voor je merk te vinden, boeien en binden. Creativiteit is daarbij ons sterkste wapen en meetbare resultaten zijn ons belangrijkste doel.